Να στείλετε μήνυμα

Κρύα υδροδιαλυτή ταινία MSDS PVA για την κεντητική ενδυμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: SGS, MSDS
Αριθμό μοντέλου: pva-009
Ποσότητα παραγγελίας min: 10.000 τεμ
Τιμή: US $0.15-0.22/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο και παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 10-12 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 20,000pcs ανά ημέρα
Υψηλό φως:

Κρύα υδροδιαλυτή ταινία PVA

,

Κρύα υδροδιαλυτή ταινία MSDS

,

Ταινία κεντητικής PVA ενδυμάτων

Το πολυβινυλικό οινόπνευμα (PVA) είναι ένα υδροδιαλυτό πολυμερές σώμα, χαρακτηρίζεται από την καλή πυκνότητα, την υψηλή διαύγεια, την ισχυρή σύνδεση, την εύκαμπτη ταινία φιαγμένες από ομαλή, αντίσταση πετρελαίου, διαλυτική αντίσταση, αντίσταση γδαρσίματος, καλές ιδιότητες εμποδίων αερίου, καθώς επίσης και που αντιμετωπίζονται ειδικά με μια αντίσταση ύδατος, ευρέως χρησιμοποιούμενη.


Το πολυβινυλικό οινόπνευμα στο ανθρώπινο σώμα μη τοξικό, odorless, αβλαβές, και έχει μια καλή συγγένεια για το φυσικό περιβάλλον, μη συσσωρευτικός, μη ρυπαντικό.


Η ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος είναι ένα πολυβινυλικό οινόπνευμα ως κύριο σώμα, που προσθέτει τις πρόσθετες ουσίες τροποποιητών, μέσω μιας ειδικής διαδικασίας που μπορεί να υποβιβαστεί εντελώς από τους μικροοργανισμούς στο εδαφολογικό πράσινο λειτουργικό υλικό. Μπορεί να υποβιβάσει στο διοξείδιο του άνθρακα και το νερό σε σύντομο χρονικό διάστημα, και υπάρχουν βελτιώσεις στο έδαφος μέσα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι μια υδροδιαλυτή ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος, το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι φτωχή αντίσταση ύδατος. Ο λόγος για τον οποίο φτωχή αντίσταση ύδατος λόγω των υδρόφιλων ομάδων υδροξυλίου (- OH) με το μόριό του. Εάν μπορείτε κατάλληλη περάτωση υδροξυλίου, συνδεμένος με την ομάδα νερού, μπορεί να βελτιώσει την αντίσταση ύδατος της ταινίας PVA.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων: εύχρηστος, μεταγενέστερη χρήση στην τουαλέτα κατ' ευθείαν στο ίδιο επίπεδο. Καλός προσδιορισμός θέσης, προστασία του περιβάλλοντος και υγεία. Το υλικό είναι δέρμα-φιλικό, αδιάβροχο, βακτηρίδιο-απόδειξη και κρύος-απόδειξη, οι οποίες μπορούν αποτελεσματικά να αποφύγουν τη διαγώνια μόλυνση. Ο αδιάβροχος παφλασμός για να απομονώσει τα ούρα, ειδικά για τη χρήση εγκύων γυναικών και οικογενειών είναι ασφαλέστερος και υγιέστερος, κάθε μια έρχεται σε μια χωριστή μικρή συσκευασία, εύκολη να φέρει.

 

 

Φωτεινό σημείο χρήσης

Νανο βιο-βασισμένο στο νερό χαλί τουαλετών Flushable

Σύνθετο χαλί τουαλετών χαρτιού +PE ξύλινου πολτού

Το νερό γίνεται μαλακό

Μπορέστε να ξεπλύνετε την ευθεία όχι clog τουαλέτα

×

Οικονομικός και περιβαλλοντικός

Εύχρηστος

×

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613776801668