Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η πράσινη Co. υλικών μακρομορίων Cradleland Changzhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2011 που εντόπισε στον κίτρινο δρόμο ποταμών, νέα περιοχή Changzhou, κοντά στην επαρχία Jiangsu εξαγωγών Xuejia οδών ταχείας κυκλοφορίας Σαγκάη-Ναντζίνγκ της Κίνας. Είμαστε επαγγελματική επιχείρηση που στρέφουμε πάντα στην υδροδιαλυτή ταινία και την υδροδιαλυτή μη υφανθείσα ανάπτυξη υφάσματος, παραγωγή, πωλήσεις.

 

Η επιχείρησή μας παράγει τα υδροδιαλυτά προϊόντα με την υψηλής θερμοκρασίας χαμηλή θερμοκρασία, διαλύστε γρήγορα αναβάλλει διαλύει και άλλα την ταινία PVA και το μη υφανθε'ν ύφασμα pva που μπορούν να διαλύσουν από το νερό.

Όλη η μηχανή προϊόντων από την Ταϊβάν, ποιοτικό σύστημα ότι ακολουθήσαμε το ISO 9000, το προϊόν μας είναι καλύτερη από άλλοι με την ίδια τιμή που ιδρύεται στην αρχή από τους πελάτες που arround η παγκόσμια υποστήριξη, η επιχειρησιακή σειρά μας που καλύφθηκε από την ποικιλία της προδιαγραφή-βασισμένης στο υδροδιαλυτής ταινίας PVA παρήγαγε, είναι εκεί πολλοί μηχανικοί και διάφοροι τεχνικοί, και έχουμε το σχέδιο μαζί με το colledge και πανεπιστήμια, θα είμαστε η πρώτη επιλογή σας με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, θα τελειοποιήσουμε την υπηρεσία, καλή τιμή, και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον υδροδιαλυτό προμηθευτή NO1 βιομηχανίας κινηματογράφου της Κίνας!!!

 

Τα κύρια προϊόντα επιχείρησής μας μας είναι υδροδιαλυτό μη υφανθε'ν ύφασμα PVA για την υποστήριξη κεντητικής, υδροδιαλυτή ταινία PVA για τη χημική χρήση, ταινία μεταφοράς PVA νερού, τσάντες αλιείας PVA, βιοδιασπάσιμες τσάντες αποβλήτων σκυλιών, flushable τσάντες αποβλήτων σκυλιών, κεντημένη pva ταινία, ταινία εργασίας βελονιών pva, καθαριστικοί λοβοί πλυντηρίων, αγροχημική ταινία, 100%bio-διασπάσιμο δοχείο σπορών λουλουδιών και ούτω καθεξής.

 

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιεσδήποτε από τη σειρά προϊόντων μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τις συνεταιριστικές σχέσεις με σας στο κοντινό μέλλον.

Ιστορία

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2011. Από το 2011 ως το 2014, περάσαμε συνολικά 3 έτη που αναπτύσσουν βιοδιασπάσιμη μεμβράνη μεμβρανών και PLA pva την υδροδιαλυτή και τα προϊόντα τους. Προωθημένη τον Ιούλιο του 2014 επίσημα πωλήσεις.

Υπηρεσία

Υπηρεσία:

 

1. ελεύθερο δείγμα

2. επίσκεψη εργαστηρίων

3. το πρόβλημα ανατροφοδοτεί την υπηρεσία μέσα σε 24 ώρες

Η ομάδα μας

1. Προσωπικό πωλήσεων: 5 άνθρωποι

2. Οικονομικό προσωπικό: 3 άνθρωποι

3. Προσωπικό παραγωγής: 12 άνθρωποι

4. Προσωπικό έρευνας και ανάπτυξης: 3 άνθρωποι

5. Ποιοτικό τμήμα: 2 άνθρωποι

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : lucifer
Τηλ.: : +8613776801668
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)