Να στείλετε μήνυμα

Ανθεκτική μεμβράνη διαλυτή σε κρύο νερό, ρολό φιλμ PVA πάχους 25-80 microns

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: SGS, MSDS, CE
Αριθμό μοντέλου: pva-002
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 κλ
Τιμή: US $6.5-7.5/kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: Carton+pallet
Χρόνος παράδοσης: 10-12 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 2.000 κιλά την ημέρα
Υλικό: PVA Χρήση: Ταινία συσκευασίας
Τύπος: υδατοδιαλυτή μεμβράνη χαρακτηριστικό: υδατοδιαλυτό
Τύπος επεξεργασίας: Blow Molding, Casting πλάτος: 100-2000 χιλ.
Μήκος: 200-1200 μ Πάχος: 25-100 μικρά
Υψηλό φως:

ρόλος ταινιών pva

,

υδροδιαλυτή πλαστική ταινία

Είμαστε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές και εξαγωγείς υδατοδιαλυτών μεμβρανών.Αυτά είναι διαθέσιμα σε καινοτόμα σχέδια, μοτίβα και στυλ.

 

Η υδατοδιαλυτή μεμβράνη PVOH είναι κατασκευασμένη από υδατοδιαλυτά πολυμερή, που έχουν την εμφάνιση μιας κοινής πλαστικής μεμβράνης.Έχει μοναδικό χαρακτηριστικό ότι διαλύεται πλήρως σε νερό σε θερμοκρασία δωματίου.Η διαλυμένη μεμβράνη εξαφανίζεται στο νερό όπως η ζάχαρη ή ο καφές και τα συστατικά της μεμβράνης αλλάζουν την όψη τους αλλά παραμένει παρόν ως διαλυμένα στερεά στο νερό.

 

Ο ρυθμός διάλυσης εξαρτάται από την ανάδευση, τη θερμοκρασία του νερού, την ποσότητα νερού και το πάχος του φιλμ.Το PVOH έχει αποδειχθεί ένα επαναστατικό φιλμ με τις πολλαπλές χρήσεις του, το οποίο έχει αναγνωριστεί και χαιρετιστεί όχι μόνο από ικανοποιημένους χρήστες αλλά και από την ENVIROMENTAL PROTECTION AGENCY συνιστά ανεπιφύλακτα τη συσκευασία γεωργικών χημικών και φυτοφαρμάκων σε αυτό το υδατοδιαλυτό φιλμ, καθώς είναι πλήρως βιοδιασπώμενο και ασφαλές για περιβάλλον και με τον καιρό που έρχεται η χρήση αυτής της ταινίας όχι μόνο θα αυξηθεί αλλά και είναι απαραίτητη λόγω της βιοδιασπασιμότητάς της, φιλική προς το περιβάλλον με πολλαπλές χρήσεις.

 

Η ώρα της διάλυσης της ταινίας PVA
(π.χ.: πάχος:30um θερμοκρασία:25℃.)

 

Τύπος
Η αρχή της διάλυσης (δευτ.)
Ολική διάλυση (δευτ.)
Γρήγορα
<25 δευτ.
<5 λεπτά
Μέσης
<5 λεπτά
<50 λεπτά
Δύσκολος
δεν μπορεί να διαλυθεί όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από 40℃
ολική διάλυση όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 80℃

 

Σύμφωνα με την ώρα της διάλυσης, η ταινία έχει τρεις τύπους: Γρήγορη, Μεσαία και Δύσκολη.Το παχύτερο φιλμ διαλύεται αργά και όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο πιο γρήγορα θα διαλυόταν το φιλμ στο νερό.

 

 

Είδος
Ταχεία διαλυτή μεμβράνη
Μεσαία διαλυτή μεμβράνη
Δύσκολος
διαλυτό φιλμ
 
Εφαρμογές
Αγροχημική συσκευασία, σακούλες συσκευασίας ζιζανιοκτόνων,
Τεχνητά μαλλιά, Κέντημα, Σάκοι συσκευασίας προϊόντων καθαρισμού, Σακούλες πλυντηρίου,
Σποροταινίες, Σύνθετη μεμβράνη για συσκευασία τροφίμων, Σακούλες πλυντηρίου
Υφασμάτινες σακούλες συσκευασίας, ρυθμιστικό αέρα συσκευασίας, σακούλες πλυντηρίου, Λειτουργία απελευθέρωσης

 


Εφαρμογές:
 
1. Υδατοδιαλυτή σακούλα πλυντηρίου

 

Οι υδατοδιαλυτές σακούλες ρούχων είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα κλειστού χειρισμού στην ιατρική βιομηχανία όπου η ασφάλεια και τα υψηλά υγειονομικά πρότυπα είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη της εξάπλωσης μολυσματικών εξαρτημάτων.Ο χειρισμός είναι ασφαλέστερος όταν τα μολυσμένα σεντόνια ή ρούχα απομονώνονται σε υδατοδιαλυτή σακούλα από το σημείο πλήρωσης μέχρι το πλυντήριο ρούχων ή το σημείο απόρριψης.Οι διαλυτές σακούλες PVA είναι κατασκευασμένες για να χειρίζονται υγρό λινό.Οι σακούλες διαλύονται εντελώς στα ρούχα, χωρίς να αφήνουν μολυσμένα απόβλητα συσκευασίας.Επιπλέον, οι σακούλες PVA είναι βιοδιασπώμενες και έχουν ιδιότητες φραγμού οσμών.

 

Ανθεκτική μεμβράνη διαλυτή σε κρύο νερό, ρολό φιλμ PVA πάχους 25-80 microns 0

 

2. Κέντημα

 

Χρησιμοποιώντας υδατοδιαλυτό φιλμ PVA ως εγγύς ύφασμα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο περισσότερο από ό,τι χρησιμοποιώντας χαρτί.Η υδατοδιαλυτή μεμβράνη PVA αυξάνει τη σταθερότητα των διαστάσεων, μπορείτε να κάνετε πιο όμορφα κεντήματα.Το υδατοδιαλυτό φιλμ PVA μπορεί να λυθεί με κρύο νερό, ώστε να μπορείτε να ξεπλύνετε το φιλμ χωρίς να καταστρέψετε τα ρούχα.
Η υδατοδιαλυτή μεμβράνη PVA που χρησιμοποιείται στο κέντημα έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες μεμβράνες.Είναι μη τοξικό και μπορεί να διαλυθεί πλήρως, δεν έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή σύρματος, κομβικού σημείου, συρμάτινου σπασίματος, κατεύθυνσης μετατόπισης κ.λπ. Είναι κατάλληλο για μηχανή κεντήματος πολλαπλών κεφαλών.Αντικαθίσταται από μη υφασμένα υφάσματα καθώς μπορεί να αποφύγει την παραμόρφωση και το ξεθώριασμα του υφάσματος σε υψηλή θερμοκρασία.

 

Ανθεκτική μεμβράνη διαλυτή σε κρύο νερό, ρολό φιλμ PVA πάχους 25-80 microns 1

 

3. Γεωργική χρήση

 

Οι σπόροι συσκευάζονται σε σχήμα ταινίας σε τακτά χρονικά διαστήματα χρησιμοποιώντας υδατοδιαλυτό φιλμ PVA.Επειδή βλασταίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα όταν το θάβουν στη γη, ο κόπος της σφαγής μπορεί να σωθεί.Η απλοποίηση της εργασίας μπορεί να γίνει όταν οι σπόροι του γκαζόν και τα λουλούδια προσκολλώνται σε υδατοδιαλυτή μεμβράνη PVA και γίνονται φύλλο.Δεν μπορεί μόνο να εμποδίσει τους σπόρους να παρασυρθούν από τον άνεμο και να καταναλωθούν από τα ζώα.Αλλά μπορεί επίσης να κρατήσει την υγρασία στην άμμο.

 

Ανθεκτική μεμβράνη διαλυτή σε κρύο νερό, ρολό φιλμ PVA πάχους 25-80 microns 2

 

4. Χημική συσκευασία

 

Το γεωργικό χημικό έχει συνήθως προβλήματα υψηλής συγκέντρωσης και υπερτοξικότητας και βλάπτει τον άνθρωπο.Εάν χρησιμοποιείτε φιλμ PVA, η μόλυνση που προέρχεται από δηλητηριώδη ή διεγερτικά υλικά μπορεί να μειωθεί σημαντικά.

 

Ανθεκτική μεμβράνη διαλυτή σε κρύο νερό, ρολό φιλμ PVA πάχους 25-80 microns 3

 

 

Συσκευασία:

 

Ανθεκτική μεμβράνη διαλυτή σε κρύο νερό, ρολό φιλμ PVA πάχους 25-80 microns 4Ανθεκτική μεμβράνη διαλυτή σε κρύο νερό, ρολό φιλμ PVA πάχους 25-80 microns 5Ανθεκτική μεμβράνη διαλυτή σε κρύο νερό, ρολό φιλμ PVA πάχους 25-80 microns 6Ανθεκτική μεμβράνη διαλυτή σε κρύο νερό, ρολό φιλμ PVA πάχους 25-80 microns 7

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613776801668