Να στείλετε μήνυμα

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία

500 κιλά
MOQ
US $6.30-$7.70 /kg
τιμή
Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Υλικό: PVA
Χρήση: Φόρμα συσκευασίας
Τύπος: υδατοδιαλυτή μεμβράνη
Ειδικότητα: Διαλυτές σε νερό
Τύπος επεξεργασίας: Blow Molding, Casting
Διάμετρο: 100-1800 χλστ
Διάρκεια: 100-1000 μ
Δάχος: 30-75 μικρών
Υψηλό φως:

ρόλος ταινιών pva

,

υδροδιαλυτή πλαστική ταινία

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: FDA, SGS
Αριθμό μοντέλου: pva-004
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο και παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 12-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 4.500 κλ ανά ημέρα
Περιγραφή προϊόντων

Φωτογραφία συσκευασίας / σακούλα

 

Η ταινία PVA είναι ένα υλικό συσκευασίας που είναι ασφαλές για το περιβάλλον και πλήρως βιοδιασπώμενο όταν απορρίπτεται στο νερό ή στα απόβλητα.Οι ταινίες PVA έχουν τη βέλτιστη αντοχή στη τράβηξη και ευελιξία για να χρησιμοποιηθούν με πολλαπλές μορφές υλικού συσκευασίαςΤο φιλμ PVA είναι μια φιλική προς το περιβάλλον καινοτομία που βοηθά τον καταναλωτή με την ακριβή δοσολογία των προϊόντων και με τον ασφαλή χειρισμό/αποθήκευση τοξικών/επικίνδυνων προϊόντων.χρωστικές ύλες, τσιμέντα, πρόσθετα τροφίμων, δόλωμα ψαριών, σπόρους, βρώμικα ρούχα, μπλοκ τουαλέτας, σκόνη και υγρό απορρυπαντικό κλπ. Αυτό το μοναδικό προϊόν μπορεί να φέρει επανάσταση στο μέλλον της βιομηχανίας συσκευασίας.

 

1Αγροχημικές ταινίες

 

Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη γεωργία είναι συνήθως πολύ τοξικές, προκαλούν σοβαρή ρύπανση και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας.Αν και χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημαΟι χημικές ουσίες της κανονικής γεωργικής συσκευασίας παρουσιάζουν τρία κύρια μειονεκτήματα.και προκαλούν διαρροή τοξικής χημικής ουσίας- δεύτερον, η μεγάλη ποσότητα υπολειμμάτων στις συσκευασίες παράγει μεγάλη ποσότητα χημικών αποβλήτων.γεωργικές εκμεταλλεύσεις ή γη, κλπ. θα μολύνει το έδαφος και το νερό, γεγονός που θα είναι επικίνδυνο για το περιβάλλον μακροπρόθεσμα.

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 0

 

2Φύλλα τσιμέντου/βαφής/ενζύμων

 

Οι πρόσθετες ύλες/βαφές/ένζυμα τσιμέντου είναι αλκαλικών, οξέων και ουδέτερων φύσης.Οι χειριστές προστατεύουν τον εαυτό τους χρησιμοποιώντας διάφορα προστατευτικά ρούχα και αξεσουάρ για να αποφύγουν προσωπικό κακόΠρόσφατα, έχει παρατηρηθεί αύξηση της χρήσης ταινιών pva στην συσκευασία χρωστικών,πρόσθετα τσιμέντου και ένζυμα για την ελαχιστοποίηση της ρύπανσης και την παροχή σταθερής δόσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής του προϊόντοςΜε τη χρήση της ταινίας PVA, οι εργασίες ανάμειξης έγιναν απλές και τα μέτρα πρόσθεσης είναι πιο ακριβή.

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 1

 

3.Υγρά απορρυπαντικά

 

Η εφαρμογή αυτή βασίζεται στην αρχή της χρήσης συσκευασίας με φιλμ pva για την παροχή μονάδων δόσεων υγρών προϊόντων απορρυπαντικού.Το δραστικό συμπυκνωμένο των υδατικών συστατικών απορρυπαντικού συσκευάζεται σε ταινίες pvaΗ ταινία μας έχει συνταχθεί με τρόπο που την καθιστά συμβατή με το υγρό απορρυπαντικό για σκοπούς συσκευασίας, αποστολής, αποθήκευσης και χρήσης.

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 2

 

4Τσάντες πλυντηρίου

 

Οι σακούλες πλυντηρίου pva χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία για να ελαχιστοποιήσουν την επαφή των εργαζομένων του νοσοκομείου με μολυσμένα ρούχα και κρεβατιστήρια.που στη συνέχεια τοποθετούνται απευθείας στο πλυντήριοΕπειδή το φιλμ pva είναι διαλυτό στο νερό, οι σακούλες διαλύονται και ξεπλένονται με το βρώμικο νερό.τα καθαρά ρούχα αφαιρούνται από το πλυντήριο.

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 3

 

 

 

Ιδιότητες της υδατοδιαλυτής ταινίας / σακούλας PVA:

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 4

 

 

Συσκευή:

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 5Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 6

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8613776801668
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)