Να στείλετε μήνυμα

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: FDA, SGS
Αριθμό μοντέλου: pva-004
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 κιλά
Τιμή: US $6.30-$7.70 /kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: Carton+pallet
Χρόνος παράδοσης: 12-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 4.500 κλ ανά ημέρα
Υλικό: PVA Χρήση: Ταινία συσκευασίας
Τύπος: υδατοδιαλυτή μεμβράνη χαρακτηριστικό: υδατοδιαλυτό
Τύπος επεξεργασίας: Blow Molding, Casting Πλάτος: 100-1800 χλστ
Μήκος: 100-1000 μ Πάχος: 30-75 μικρά
Υψηλό φως:

ρόλος ταινιών pva

,

υδροδιαλυτή πλαστική ταινία

Ταινία συσκευασίας / Τσάντα

 

Το φιλμ PVA, είναι ένα υλικό συσκευασίας που είναι ασφαλές για το περιβάλλον και πλήρως βιοαποδομήσιμο όταν απορρίπτεται στο νερό ή στα απόβλητα. Οι μεμβράνες PVA έχουν τη βέλτιστη αντοχή σε εφελκυσμό και ευελιξία για χρήση με πολλαπλές μορφές υλικού συσκευασίας. Το φιλμ PVA είναι φιλικό προς το περιβάλλον καινοτομία που βοηθά τον καταναλωτή με ακριβή δοσολογία προϊόντων και ασφαλή χειρισμό/αποθήκευση τοξικών/επικίνδυνων προϊόντων.Η μεμβράνη PVA χρησιμοποιείται για τη συσκευασία αγροχημικών, βαφών, τσιμέντων, πρόσθετων τροφίμων, δολωμάτων ψαριών, σπόρων, λερωμένων ρούχων, μπλοκ τουαλέτας, σκόνης και υγρών απορρυπαντικών κ.λπ. Αυτό το μοναδικό προϊόν μπορεί να φέρει επανάσταση στο μέλλον της βιομηχανίας συσκευασίας.

 

1. Agro Chemical Film

 

Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη γεωργία είναι συνήθως ιδιαίτερα τοξικές, προκαλούν σοβαρή ρύπανση και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας.Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι έχουν δώσει μεγαλύτερη προσοχή στα υλικά της γεωργικής συσκευασίας.Αν και χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα χημικά της κανονικής γεωργικής συσκευασίας έχουν τρία κύρια μειονεκτήματα.Πρώτον, το υγρό γεωργικό χημικό συσκευάζεται σε γυάλινα μπουκάλια που είναι εύκολα εύθραυστα και προκαλούν διαρροή τοξικής χημικής ουσίας.Δεύτερον, πολλά υπολείμματα στις συσκευασίες παράγουν μεγάλη ποσότητα χημικών απορριμμάτων.Τρίτον, εάν οι συσκευασίες γεωργικών χημικών με υπολείμματα απορριφθούν σε ποτάμια, ρυάκια, αγροκτήματα ή γήπεδα κ.λπ. θα μολύνουν το έδαφος και το νερό, κάτι που θα ήταν επικίνδυνο για το περιβάλλον μακροπρόθεσμα.

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 0

 

2. Τσιμέντο/Βαφή/Ενζυμική μεμβράνη

 

Τα πρόσθετα/χρωστικές/ένζυμα τσιμέντου είναι αλκαλικής, όξινης και ουδέτερης φύσης.Τα πρόσθετα τσιμέντου που χρησιμοποιούνται συνήθως σε εξωτερικούς χώρους, εάν δεν ελέγχονται, μπορούν εύκολα να προκαλέσουν τραυματισμό στα μάτια και το δέρμα των χειριστών.Οι χειριστές προστατεύονται χρησιμοποιώντας μια ποικιλία προστατευτικών ενδυμάτων και αξεσουάρ για την αποφυγή προσωπικών βλαβών.Τα τελευταία χρόνια, έχει αυξηθεί η χρήση μεμβρανών pva στη συσκευασία βαφών, πρόσθετων τσιμέντου και ενζύμων προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ρύπανση και να παρέχεται σταθερή δόση κατά τη διαδικασία κατασκευής του προϊόντος.Με τη χρήση μεμβράνης PVA, οι διαδικασίες ανάμειξης έχουν γίνει απλές και τα πρόσθετα μέτρα είναι πιο ακριβή.

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 1

 

3.Υγρά απορρυπαντικά

 

Αυτή η εφαρμογή βασίζεται στην αρχή της χρήσης συσκευασίας μεμβράνης pva για την παροχή ποσοτήτων μοναδιαίας δόσης υγρών απορρυπαντικών προϊόντων.Το ενεργό συμπύκνωμα υγρών συστατικών απορρυπαντικού συσκευάζεται σε μεμβράνες pva.Η μεμβράνη μας είναι διαμορφωμένη με τρόπο που την καθιστά συμβατή με το υγρό απορρυπαντικό για σκοπούς συσκευασίας, αποστολής, αποθήκευσης και χρήσης.

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 2

 

4. Τσάντες πλυντηρίου

 

Οι σακούλες πλυντηρίου με φιλμ pva χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία για να ελαχιστοποιηθεί η επαφή που έχουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία με μολυσμένα ρούχα και κλινοσκεπάσματα.Τα βρώμικα αντικείμενα τοποθετούνται σε αυτές τις ειδικές σακούλες, οι οποίες στη συνέχεια τοποθετούνται απευθείας στο πλυντήριο.Επειδή το φιλμ pva είναι διαλυτό στο νερό, οι σακούλες διαλύονται και ξεπλένονται στην αποχέτευση με το βρώμικο νερό.Με την ολοκλήρωση του κύκλου πλύσης, τα καθαρά ρούχα αφαιρούνται από το πλυντήριο.

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 3

 

 

 

Ιδιότητες υδατοδιαλυτής μεμβράνης/σάκου PVA:

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 4

 

 

Συσκευασία:

 

Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 5Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 6Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 7Συσκευάζοντας αγρο χημική υδροδιαλυτή ταινία PVA, υδροδιαλυτή πλαστική ταινία 8

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613776801668