Να στείλετε μήνυμα

36» Χ 39» υδροδιαλυτή Dissolvable τσάντα πλυντηρίων (1 mil) (100 τσάντες)

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: SGS, MSDS, CE, ROHS
Αριθμό μοντέλου: pva-001
Ποσότητα παραγγελίας min: 10.000 PC
Τιμή: US $0.15-0.22/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο και παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 10-12 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 30.000 PC/ημέρα
Χρήση: Νοσοκομείο, ξενοδοχείο, δωμάτιο νοσηλείας Στυλ: Τσάντα πλυντηρίων
Υλικό: PVA Πάχος: 20-40 microns
Μέγεθος: 660*840mm, 710*990mm, 914*990mm Χρώμα: Φυσικός, κόκκινος, μπλε, κίτρινος
Συσκευασία: 25pcs/bag, 200pcs/carton
Υψηλό φως:

μίας χρήσης τσάντες πλυντηρίων

,

το πλυντήριο είναι βιοαποικοδομήσιμο τσάντες

36» Χ 39» υδροδιαλυτή Dissolvable τσάντα πλυντηρίων (1 mil) (100 τσάντες) 0
Η υδατοδιαλυτή σακούλα βρώμικων ρούχων έχει τα χαρακτηριστικά της μη τοξικής, πλήρως βιοδιασπώμενης κλπ. δεν θα προκαλέσει ρύπανση του περιβάλλοντος και του νερού,και είναι ένα νέο φιλικό προς το περιβάλλον αποδοτικό υλικό.

Προφυλάξεις για χρήση και λειτουργία
(1) Παρακαλούμε κρατήστε τα χέρια σας στεγνά όταν παίρνετε σακούλες βρώμικων ρούχων για να αποφευχθεί η υγρασία που μειώνει την αντοχή της δομής της σακούλας ή ακόμη και την καταστροφή της.
(2) Κατά την φόρτωση των ρούχων, τοποθετήστε ξηρά ρούχα στο εξωτερικό στρώμα για να αποφευχθεί το άγγιγμα των βρεγμένων ρούχων στο κάτω μέρος της σακούλας και να προκαλέσουν ζημιά.
(3) Αφαιρέστε τον πλεονάζοντα αέρα από την τσάντα όταν τη δέσετε, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί και να τοποθετηθεί στο πλυντήριο.
(4) Για να αποφευχθεί η δευτερογενής ρύπανση που προκαλείται από τυχαία ρήξη της σακούλας κατά τη μεταφορά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά άλλη καθαρή και ανθεκτική εξωτερική σακούλα συσκευασίας.
(5) Για να διασφαλιστεί η πλήρης διάλυση της σακούλας βρώμικων ρούχων, δεν πρέπει να υπερβαίνετε τη χωρητικότητα πλύσης του πλυντηρίου.Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία του νερού δεν είναι χαμηλότερη από 65°CΟλόκληρος ο χρόνος πλύσης δεν είναι μικρότερος από 20 λεπτά.

Μέθοδος αποθήκευσης
Οι άχρηστες σακούλες βρώμικων ρούχων πρέπει να σφραγίζονται και να συσκευάζονται σε πλαστικές σακούλες,και αποθηκεύονται σε περιβάλλον με θερμοκρασία 7°C~30°C και σχετική υγρασία RH20-70% για να αποφεύγεται η υγρασία και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613776801668