Να στείλετε μήνυμα

υδροδιαλυτή πλαστική ταινία/ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος (PVOH)

500 κλ
MOQ
US $7.24 per kg
τιμή
υδροδιαλυτή πλαστική ταινία/ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος (PVOH)
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Υλικό: PVA
Ειδικότητα: διαλυτές στο νερό, βιοδιασπώμενες
Δάχος: 25-80 μικρών
Διάμετρο: 100-1000 mm
Διάρκεια: 100-1000 μ
Υψηλό φως:

πλαστικές τσάντες πολυβινυλικού οινοπνεύματος

,

υδροδιαλυτές σακούλες

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: SGS, MSDS, CE, ROHS
Αριθμό μοντέλου: pva-002
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο και παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 2.000 κλ ανά ημέρα
Περιγραφή προϊόντων

Το CLLZY είναι ένα υδατοδιαλυτή φιλμ από πολυβινυλική αλκοόλη. Διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα τύπων, από εκείνους που είναι διαλυτές σε κρύο νερό έως εκείνους που είναι διαλυτές σε ζεστό νερό,να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκεςΜε την εξαιρετική θερμοσφρακτική του ιδιότητα και τη δυνατότητα εκτύπωσης, το CLLZY είναι ιδανικό για χρήση ως υλικό συσκευασίας, αλλά προσφέρει επίσης πολλά άλλα πλεονεκτήματα, όπως τοσυμπεριλαμβανομένης της υψηλής αντοχής σε διαλύτες και των επιδόσεων φραγμού αερίων, οι οποίες έχουν ποικίλες εφαρμογές και χρησιμοποιούνται ευρέως ως υλικά συσκευασίας γεωργικών χημικών προϊόντων και φαρμάκων, για σκοπούς υγιεινής, εκτύπωσης σε καμπύλες επιφάνειες,και ως βασικές ύλες για περούκες και κέντραση.

 

Χαρακτηριστικά

 

1. Διαλυτές στο νερό

Το CLLZY διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα ειδών, από εκείνες που είναι διαλυτές σε κρύο νερό περίπου 5°C, έως εκείνες που είναι ανθεκτικές σε κρύο νερό αλλά είναι διαλυτές σε ζεστό νερό περίπου 85°C.

 

2Δυναμικό θερμοσφραγίδας

Η υψηλή θερμοσφρακτική απόδοση του CLLZY μπορεί να εφαρμοστεί στην παραγωγή και επεξεργασία όλων των τύπων σακουλών.

 

3. Αντίσταση στα διαλύματα

Το CLLZY διαλύεται στο νερό, αλλά είναι ανθεκτικό στους περισσότερους οργανικούς διαλύτες και χημικούς παράγοντες.

 

4Στατική αντίσταση

Το CLLZY είναι υδροφιλικό, επομένως είναι πιο ανθεκτικό στον στατικό ηλεκτρισμό σε σύγκριση με άλλες πλαστικές ταινίες και παρέχει εξαιρετική επεξεργασιμότητα.

 

5Δυναμικότητα φραγμού αερίων

Το CLLZY αναπνέει υδρατμούς, αλλά δημιουργεί ένα φράγμα ενάντια στο οξυγόνο, το άζωτο και το διοξείδιο του άνθρακα σε χαμηλή υγρασία.

 

Εφαρμογές

 

1Συσκευές για χημικές ουσίες σε σκόνη
Με τη συσκευασία των γεωργικών χημικών ουσιών σε σκόνη σε συσκευασία CLLZY και με βύθιση ολόκληρης της συσκευασίας σε νερό, μπορούν να διαλυθούν και να χρησιμοποιηθούν σε ψεκασμούς χωρίς να τα χειρίζονται πραγματικά.Αυτό εξαλείφει το χρόνο και την προσπάθεια που δαπανάται για τη μέτρηση της απαραίτητης ποσότητας χημικού στο πεδίοΕκτός από τα γεωργικά χημικά, το CLLZY χρησιμοποιείται επίσης για τη συσκευασία αποσμητικών, απολυμαντικών, απορρυπαντικών και πρόσθετων υλών σκυροδέματος.Ορισμένες κλάσεις παρέχουν υψηλή αντοχή σε διαλύτες για χρήση σε συσκευασίες υγρών χημικών ουσιών και απορρυπαντικών.

 

2Βασικό υλικό για περούκες, κέντρα κλπ.

Το CLLZY χρησιμοποιείται ως προσωρινό βασικό υλικό για τη δημιουργία κέντρων κέντρων και περούκες.τα σχέδια που μοιάζουν με δαντέλα ή δίχτυ μπορούν να κατασκευαστούν με κέντημα του σχεδίου σε βασικό υλικό CLLZY και με πλύση του βασικού υλικού στο τέλος.

 

3Υγιεινές ύλες για σακούλες πλυντηρίων κλπ.

Χρησιμοποιώντας σακούλες πλυντηρίων που διαλύονται σε ζεστό νερό, τα σεντόνια και τα ρούχα μπορούν να πλυθούν χωρίς να τα αγγίξετε, για να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης ή μόλυνσης.

 

Προφυλάξεις χρήσης

 

Χρησιμοποιήστε τα συσκευαστήρια συσκευασίας CLLZY σε ένα δωμάτιο με ελεγχόμενη υγρασία.

Όταν δεν χρησιμοποιείται, τυλίξτε σφιχτά τους κυλίνδρους με φιλμ CLLZY σε φιλμ πολυαιθυλενίου.Οι ταινίες κυλίνδρων CLLZY πρέπει να παραμένουν σε ένα δωμάτιο με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για 24 ώρες πριν τοποθετηθούν σε συσκευαστή..

Πριν από τη χρήση του CLLZY θα πρέπει να διεξάγονται προκαταρκτικές δοκιμές, επειδή μπορεί να εμφανιστεί αδιάλυση ανάλογα με το περιεχόμενο της συσκευασίας του CLLZY.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8613776801668
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)