Να στείλετε μήνυμα

Αυτό που είναι οι λόγοι να επιλεχτεί η υδροδιαλυτή ταινία φιαγμένη από πολυβινυλικό οινόπνευμα

July 11, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι οι λόγοι να επιλεχτεί η υδροδιαλυτή ταινία φιαγμένη από πολυβινυλικό οινόπνευμα

Η υδροδιαλυτή ταινία φιαγμένη από πολυβινυλικό οινόπνευμα συντηρεί τον πλανήτη μας

 

Σήμερα τα περισσότερα από τα οικιακά προϊόντα μας συσκευάζονται στην πλαστική συσκευασία πολυαιθυλενίου (PE) που διαρκεί 100 έως 1000 έτη που αποσυνθέτουν στο περιβάλλον. Η ρίψη των αποβλήτων στις άγρια περιοχές δεν είναι χωρίς συνέπεια δεδομένου ότι μπορούν να μείνουν εκεί για πολύ καιρό, μερικές φορές πάρα πολύ… Στις άγρια περιοχές, μολύνουν τους ποταμούς και προκαλούν το θάνατο της υποβρύχιας πανίδας. Αυτό δεν είναι η περίπτωση με την υδροδιαλυτή ταινία PVA που διαλύει σε επαφή με το νερό και παρουσία των μικροοργανισμών αποσυνθέτει στις φυσικές ουσίες σε λιγότερο από 3 μήνες! Γί αυτό η επιλογή της υδροδιαλυτής ταινίας PVA είναι επιλογή μιας οικολογικής συσκευασίας που σέβεται το περιβάλλον και δεν έχει επιπτώσεις στη χλωρίδα ή την πανίδα του πλανήτη μας.

 

Αυτή η συσκευασία προσφέρει πολλά άλλα πλεονεκτήματα που θα ανακαλύψουμε μαζί σε αυτό το άρθρο.

 

Η υδροδιαλυτή δόση μονάδων είναι οικονομική, οικολογική και πρακτική

 

Η υδροδιαλυτή ταινία PVA επιτρέπει τη δημιουργία των υδροδιαλυτών δόσεων μονάδων που είναι οικονομική, οικολογική και πρακτική συσκευασία!

 

Πάρτε τη συγκεκριμένη περίπτωση των παραδοσιακών οικιακών προϊόντων που συσκευάζονται συχνά στο ογκώδες πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο. Αυτά τα οικιακά προϊόντα περιέχουν μόνο 20% του προϊόντος ενάντια σε 80% του νερού που οδηγεί στην αγορά περισσότερου νερού από το προϊόν.

 

Η υδροδιαλυτή δόση μονάδων φιαγμένη από πολυβινυλικό οινόπνευμα παίρνει το σύνολό της που σημαίνει εδώ δεδομένου ότι είναι ένα συμπυκνωμένο προϊόν που συσκευάζεται σε μια έτοιμη προς χρήση δόση. Όχι άλλος που υπολογίζεται δόση ή που πληρώνει για κάτι εσείς δεν έχει ήδη στο σπίτι: νερό.

 

Αυτή η πρακτική και έξυπνη λύση του προ-υπολογισμένου δόση προϊόντος σε μια μικρή κάψα θα μειώσει σημαντικά τα έξοδα συσκευασίας, αποθήκευσης και μεταφοράς. Η υδροδιαλυτή δόση φιαγμένη από πολυβινυλικό οινόπνευμα επομένως θα επιτρέψει σε σας για να κερδίσει χρήματα!

 

Το cWho λέει ότι η λιγότερη μεταφορά λέει τη λιγότερη εκπομπή του CO2. Η υδροδιαλυτή δόση μας επομένως θα έχει μια θετική επίδραση στο περιβάλλον σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ογκώδη οικιακά προϊόντα, τα οποία είναι μεγάλοι καταναλωτές των καυσίμων.

 

Τέλος, η πρακτική πτυχή αυτής της μικρής υδροδιαλυτής δόσης είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα δεδομένου ότι είναι τώρα ευκολότερο και απλούστερο να χρησιμοποιηθεί το προϊόν χωρίς να πρέπει να περάσει από το βήμα δόσης. Αυτό συμβαίνει για τα καθαρίζοντας προϊόντα πλυντηρίων όπου η υδροδιαλυτή δόση μονάδων PVA επιτρέπει σε σας για να συνδυάσει και το απορρυπαντικό σας, το αποσκληρυντικό και το άρωμα σε μια ενιαία έτοιμη προς χρήση δόση.

 

Η υδροδιαλυτή ταινία PVA είναι μια προστατευτική και ασφαλής συσκευασία

 

Η προστασία του χρήστη είναι κυρίαρχη ενάντια στα επιβλαβή προϊόντα. Πράγματι, ορισμένα προϊόντα με την εισπνοή, να ληφθούν ή ακόμα και να αγγιχτούν από το χρήστη μπορούν haemful στην υγεία. Η υδροδιαλυτή ταινία PVA εξετάζει αυτό το πρόβλημα ασφάλειας με την προστασία των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του χειρισμού και της χρήσης του προϊόντος.

 

Αυτή συμβαίνει για τις ταμπλέτες χλωρίου που χρησιμοποιούνται για την κατεργασία ύδατος πισινών. Η ταμπλέτα είναι τυλιγμένη στην υδροδιαλυτή ταινία PVA για να προστατεύσει το χρήστη από τις επιθετικές χημικές ουσίες που περιλαμβάνονται στην ταμπλέτα.

 

Βρίσκουμε επίσης την προστατευτική δράση εμποδίων της για τα αναψυκτικά πλυντηρίων πιάτων όπου η σύνθετη ταινία PVA μας προστατεύει το άρωμα κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και ενεργοποιεί τη διαδικασία διάχυσης μετά από το πρώτο πλύσιμο.

 

Η επιλογή της υδροδιαλυτής συσκευασίας φιαγμένης από πολυβινυλικό οινόπνευμα είναι επιλογή όλων των οφελών και των πλεονεκτημάτων της που έχουμε ανακαλύψει μαζί, έτσι δεν διστάζει άλλο και ψηφίζει για μια οικολογική λύση: η υδροδιαλυτή ταινία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : lucifer
Τηλ.: : +8613776801668
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)