Να στείλετε μήνυμα

Ποια είναι τα οφέλη της βιοδιασπάσιμης υδροδιαλυτής πλαστικής ταινίας;

July 13, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα οφέλη της βιοδιασπάσιμης υδροδιαλυτής πλαστικής ταινίας;

Σήμερα περισσότερο από πάντα οι λύσεις για να περιορίσουν τη ρύπανση από τα πλαστικά εντείνονται και η βιοδιασπάσιμη υδροδιαλυτή ταινία προσφέρει μια ευνοϊκή εναλλακτική απάντηση και επομένως μια ελπιδοφόρος μελλοντική προοπτική στον τομέα της συσκευασίας.

 

Η υδροδιαλυτή ταινία είναι ένα βιοδιασπάσιμο πλαστικό, έτσι σημαίνει ότι δεν αφήνει κανένα τοξικό υπόλειμμα στη φύση μετά από τη διάλυσή του στο νερό. Λεπτά αρκούν για τη διάλυση και τα τμήματα της ταινίας είναι στις φυσικές ουσίες σε λιγότερο από τρεις μήνες. Πέρα από τις φιλικές προς το περιβάλλον ιδιότητές της, η υδροδιαλυτή πλαστική ταινία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που θα δούμε από κοινού.

 

Μια πλαστική ταινία που διαλύει σε επαφή με το νερό

Πέρα από την οικολογική πτυχή της η υδροδιαλυτή πλαστική ταινία είναι κυρίως χρήσιμη για τις εφαρμογές που περνούν από μια διάλυση στο νερό. Εντούτοις, η δυσκολία είναι να είσαι σε θέση να βρεί τη σωστή ταινία για το σωστό προϊόν: κάθε ταινία έχει τις συγκεκριμένες ιδιότητες που μπορούν να εξετάσουν τις διαφορετικές και, σε ορισμένες περιπτώσεις, διαφορετικές συμβατότητες. Όταν ο σωστός συνδυασμός ταινιών/προϊόντων βρίσκεται, κατόπιν έχουμε ένα λειτουργικό σύστημα. Είναι ενδιαφέρον να είναι γνωστό ότι η υδροδιαλυτή πλαστική ταινία έχει επίσης τις ιδιότητες εμποδίων στα πετρέλαια, τα αέρια και τις μυρωδιές. Αυτή η οικολογική και βιοδιασπάσιμη ταινία μπορεί επομένως να απαντήσει στα πραγματικά τεχνικά προβλήματα σχετικά με τους τύπους προϊόντων ότι θέλουμε να συσκευάσουμε.

 

Μια βιοδιασπάσιμη πλαστική ταινία με μια διπλή θετική επίδραση για το περιβάλλον μας.

Η υδροδιαλυτή πλαστική ταινία μικραίνει το ποσό αποβλήτων με τη μείωση του όγκου της συσκευασίας που ξεφορτώνεται. Πράγματι, επιλέγοντας μια υδροδιαλυτή λύση συσκευασίας, λαμβάνουμε τις μικρές δόσεις μονάδων των συγκεντρωμένων προϊόντων αντίθετα από την παραδοσιακή συσκευασία. Κατά αυτόν τον τρόπο, το μέγεθος της συσκευασίας και τα σχετικά απόβλητα μειώνονται. Αυτή η μείωση της συσκευασίας έχει μια διπλή θετική επίδραση στο περιβάλλον μας, επιτρέπει αφ' ενός να μειώσει την πλαστική συσκευασία και αφ' ετέρου να μειώσει τις εκπομπές του CO2 σχετικές με τη μεταφορά των ογκωδών προϊόντων.

 

Η βιοδιασπάσιμη υδροδιαλυτή ταινία είναι πρακτική και ασφαλής

Ένα άλλο πλεονέκτημα της βιοδιασπάσιμης υδροδιαλυτής ταινίας είναι να επιτραπεί ο χρήστης για να έχει στα χέρια του ένα προ-υπολογισμένο δόση προϊόν με υγρή ή στερεά μορφή. Αυτή η δόση μονάδων κάνει τη χρήση της πολύ ευκολότερη και κατάλληλη. Όχι άλλα απόβλητα με την υδροδιαλυτή δόση πλαστικών ταινιών!

 

Τέλος, η συσκευασία για μερικά σκληρά προϊόντα είναι σημαντική να είναι ασφαλής για το χρήστη. Αυτό συμβαίνει χλωριωμένων προϊόντων κατεργασίας ύδατος για τις πισίνες αλλά και τις χημικές ουσίες ptotection συγκομιδών. Η υδροδιαλυτή ταινία ανταποκρίνεται στην τον απαίτηση ο χρήστης με τον περιορισμό ή την εξάλειψη οποιουδήποτε κινδύνου κατά χειρισμό ή την εισπνοή του προϊόντος.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : lucifer
Τηλ.: : +8613776801668
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)