Να στείλετε μήνυμα

Μαλακή οδοντόπαστα καψών που διαλύεται προσφεμένη νερού εύκολα στο αντίο στην πλαστική ρύπανση

December 12, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μαλακή οδοντόπαστα καψών που διαλύεται προσφεμένη νερού εύκολα στο αντίο στην πλαστική ρύπανση

Σε κάποιο βαθμό, «οκνηρός» είναι μια σημαντική κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της επιστήμης και η τεχνολογία, μια ξένη ομάδα Ε&Α έβαλε την ιδέα της οδοντόπαστας στο σώμα. Σχεδίασαν μια μαλακή οδοντόπαστα καψών, την ρίξτε ακριβώς στο στόμα του μπορεί εύκολα να βουρτσίσει τα δόντια σας.

 

Η μαλακή οδοντόπαστα καψών διάλυσε προσφεμένη νερού εύκολα στο αντίο στην πλαστική ρύπανση
Τα πλαστικά προϊόντα θα προκαλέσουν τη σοβαρή περιβαλλοντική ρύπανση, μερικά στοιχεία ή ακόμα και περίπου 500 έτη που αναλύουν, το πλαστικό δέρμα οδοντόπαστας είναι ένα από τα.
Αυτή η μίας χρήσης οδοντόπαστα καψών Poppits μαλακή φιαγμένη από κυτταρίνη, πώς τα μικρά χάπια γενικά, μετά από το νερό θα διαλύσουν, τόσο μόνο ανάγκη να τεθεί η οδοντόπαστα στο στόμα σας για να βουρτσίσουν τα δόντια σας.
Επιπλέον, προκειμένου να φροντιστούν η περιέργεια και οι ανάγκες των παιδιών, η επιχείρηση επίσης συγκεκριμένα εισήγαγε τα πρότυπα των παιδιών, υπάρχουν τρία είδη στόματος για να επιλέξουν από.
Αυτή τη στιγμή, αυτή η οδοντόπαστα είναι στο Kickstarter όλα που αυξάνονται, περίπου 82 yuan.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : lucifer
Τηλ.: : +8613776801668
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)