Να στείλετε μήνυμα

Πώς να χρησιμοποιήσει το υδροδιαλυτό πλυντήριο τοποθετεί σε σάκκο κατάλληλα;

July 12, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να χρησιμοποιήσει το υδροδιαλυτό πλυντήριο τοποθετεί σε σάκκο κατάλληλα;

Οι υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων έχουν κερδίσει την ιδιαίτερη έλξη πρόσφατα και για τον καλό λόγο. Προσφέρουν τη χρησιμότητα και κόβουν τον κίνδυνο της μόλυνσης μέσω της επαφής επιφάνειας ή ακόμα και αερομεταφερόμενων μολύνσεων για εκείνο το θέμα. Αλλά, πρέπει να υπάρξει ένα ορισμένο πρωτόκολλο που ακολουθείται κατά το χρησιμοποίηση αυτών των τσαντών για τις για να εκπληρώσει το σκοπό που ήταν σχεδιασμένος ξέν. Αυτό το άρθρο συνεπάγεται μια διακοπή όλων που πρέπει να ξέρετε για τις υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων και τη χρήση τους.

 

1. Τι είναι υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων;

Η υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων σχεδιάζεται ειδικά για λόγους πρόληψης μόλυνσης χειριμένος ή πλένοντας τα μολυσμένα ενδύματα. Είναι 100% βιοδιασπάσιμο που δεν φράζει τους σωλήνες ενώ πλένετε τα ενδύματα. Τα νοσοκομεία και άλλα όργανα προσοχής ενσωματώνουν ενεργά τις υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων δεδομένου ότι είναι πολύτιμα μέσα την παράλληλη μόλυνση. Μιά φορά γεμισμένοι με τα μολυσμένα ενδύματα, βάζετε τις υδροδιαλυτές τσάντες στο πλυντήριο άμεσα. Οι τσάντες αποτελούνται από τις ταινίες πολυβινυλικού οινοπνεύματος που διαλύουν εντελώς στο νερό ενώ τα ενδύματα πλένουν. Είναι ο οικονομικώς πιό αποδοτικός και υγιεινός τρόπος της αποταμίευσης οι ίδιοι και του περιβάλλοντός σας από να πάρει οποιαδήποτε μολυσματική ασθένεια.

 

2. Είναι επιβλαβές στη θαλάσσια ζωή, τα ανθρώπινα οντα και το περιβάλλον;

Αν και δεν προορίζονται να καταναλωθούν ή να ληφθούν από το ανθρώπινο σώμα με οποιαδήποτε μορφή, οι υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων είναι απολύτως μη τοξικές. Που δεν προκαλούν είτε ποτίζουν είτε οποιαδήποτε μορφή περιβαλλοντικής ρύπανσης επειδή κατασκευάζονται από τα βιοδιασπάσιμα υλικά.

 

3. Γιατί η υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων είναι σημαντική;

Φέρον το πιό πρόσφατο παράδειγμα covid-19 στο μυαλό, είναι γνωστό πόσο σημαντικός ο ρόλος του υγειονομικού συστήματος είναι σε αυτήν την ολόκληρη πανδημία. Είναι επίσης ένα δημοφιλές γεγονός ότι covid-19 μπορούν ενδεχομένως να διαδώσουν μέσω της επαφής επιφάνειας και όχι μόνο από κάποιο που βήχει ή που φτερνίζεται σε σας. Φανταστείτε για μια στιγμή, στα covid-19 ή το μολυσματικό θάλαμο ή όπου όλα είναι ενδεχομένως μολυσμένα. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τα ενδύματα και τα φύλλα των ασθενών. Αυτοί θα πρέπει να απολυμαθούν προτού να χρησιμοποιηθούν πάλι. Έτσι, ξεφορτώνονται σε μια τσάντα πλυντηρίων που θα διευθύνει έπειτα στο πλυντήριο για την πλύση και την απολύμανση. Αλλά εάν χρησιμοποιώντας μια τσάντα πλυντηρίων υφάσματος ή την τσάντα πλυντηρίων PE, ο laundryman πρέπει να ανοίξει την τσάντα και να πάρει έξω τα ενδύματα και τα φύλλα πριν από την πλύση. Αυτό θα αυξήσει τον κίνδυνο μόλυνσης. Τώρα φανταστείτε, εάν αρμόδιος για την απολύμανση, δεν έπρεπε να ανοίξει την τσάντα πλυντηρίων, για να αρχίσει με. Αντ' αυτού, έπρεπε ακριβώς να ρίξουν την τσάντα πλυντηρίων που περιέχει τα μολυσμένα ενδύματα άμεσα στο πλυντήριο. Αυτό θα μειώσει σίγουρα τον κίνδυνο παράλληλης μόλυνσης.

 

4. Τρία τυποποιημένα μεγέθη της υδροδιαλυτής τσάντας πλυντηρίων.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι παράγονται συνήθως σε 3 τυποποιημένα μεγέθη (660mm*840mm, 710mm*990mm, 914mm*990mm). Αλλά, αυτά τα μεγέθη είναι εύκαμπτα μαζί με την ύπαρξη εξατομικεύσιμα.

 

5. Πώς μια υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων λειτουργεί;

Ο τρόπος που η υδροδιαλυτή εργασία τσαντών πλυντηρίων είναι αρκετά απλή. Κατ' αρχάς, η τσάντα εγκαθίσταται πάνω από έναν κάτοχο γιατί οι άνθρωποι για να ξεφορτωθούν εύκολα μόλυναν τα στοιχεία χωρίς να πρέπει να αγγιχτεί το εξωτερικό. Μόλις φθάσει η τσάντα στην ικανότητά της, έχει σφραγίσει χρησιμοποιώντας έναν υδροδιαλυτό δεσμό. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι κανένα μολυσμένο μόριο δεν δραπετεύει το εσωτερικό της τσάντας. Το υπόλοιπο είναι εύκολο. Απλά πετάξτε την τσάντα σε ένα πλυντήριο. Επάνω στην επαφή με το νερό, η τσάντα θα αποσυνθέσει και θα διαλύσει, επιτρέποντας στο περιεχόμενο για να πλυθεί μέσα χωρίς οποιαδήποτε ανθρώπινη επαφή. Οι υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων όχι μόνο ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο της μόλυνσης επιφάνειας αλλά των αερομεταφερόμενων μολύνσεων και μολύνσεων επίσης. Έχουν σχεδιαστεί με μόνο έναν στόχο: για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο μόλυνσης σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Υπάρχουν δύο επιλογές για τις υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων: Ο πρώτος είναι καυτές υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων που διαλύουν στο νερό που είναι περισσότερο από 65℃ στη θερμοκρασία. Η δεύτερη επιλογή είναι κρύες υδροδιαλυτές τσάντες που διαλύουν στο νερό με μια θερμοκρασία περισσότερο από 25℃. Τα πρωτόκολλα πλύσης και για τις δύο επιλογές διαφέρουν λίγο. Εντούτοις, η μεγαλύτερη μέρος της διαδικασίας είναι πάντα η ίδια.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : lucifer
Τηλ.: : +8613776801668
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)