Να στείλετε μήνυμα

Υδροδιαλυτή ταινία απελευθέρωσης PVA, τεχνητή μαρμάρινη υδροδιαλυτή πλαστική ταινία απελευθέρωσης

10 ρολά
MOQ
US $0.23-0.26 /m
τιμή
Υδροδιαλυτή ταινία απελευθέρωσης PVA, τεχνητή μαρμάρινη υδροδιαλυτή πλαστική ταινία απελευθέρωσης
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Δάχος: 25-45 μικρά
Θερμοκρασία λειτουργίας: 170-180℃
Πακέτο: Καρτόνι, παλέτα
Διάμετρο: 1000-2200 χλστ
Διάρκεια: 500-1500 m/roll
Υλικό: PVOH (πολυβινυλικό οινόπνευμα)
Χρήση: ταινία κυκλοφορίας
Υψηλό φως:

Υδροδιαλυτή ταινία απελευθέρωσης PVA

,

Τεχνητή μαρμάρινη υδροδιαλυτή ταινία απελευθέρωσης

,

45microns υδροδιαλυτή πλαστική ταινία

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: SGS, MSDS, TDS
Αριθμό μοντέλου: pva-005
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο και παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 25 κυλίνδρους την ημέρα
Περιγραφή προϊόντων

Φύλλα PVAείναι ένα νέο είδος ειδικής λειτουργίας υλικού ταινίας ρητίνης. Το προϊόν σχηματίζεται με υδατοδιαλυτή PVA ως υπόστρωμα ταινίας, προσθέτοντας βοηθητικά υλικά όπως πλαστικοποιητικό, μαλακτικό,Επιφανειακά δραστικοί παράγοντες και διασκορπιστικοί παράγοντες, έπειτα τελικά ολοκληρώθηκε η διεξοδική ειδική τεχνολογία σχηματισμού φιλμ.
 

 

Η ταινία απελευθέρωσης PVA (πολυβινυλική αλκοόλη) είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως στις διαδικασίες κατασκευής σύνθετων υλικών.

 

1Σκοπός: Το φιλμ αποδέσμευσης PVA χρησιμοποιείται κυρίως ως παράγοντας αποδέσμευσης και υλικό προστασίας επιφάνειας στο χύτευμα σύνθετων υλικών.αποτρέποντας την προσκόλληση του εξαρτήματος στο καλούπι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στεγνώσεως.


2Ιδιότητες αποδέσμευσης: Το φιλμ αποδέσμευσης PVA έχει εξαιρετικές ιδιότητες αποδέσμευσης, επιτρέποντας την εύκολη αφαίρεση του επεξεργασμένου σύνθετου μέρους από το καλούπι χωρίς να προκαλεί βλάβη ή να αφήνει υπολείμματα.Βοηθά στην επίτευξη μιας ομαλής και υψηλής ποιότητας επιφάνειας στο σύνθετο μέρος.


3. Συμβατότητα: Το φιλμ απελευθέρωσης PVA είναι συμβατό με διάφορους τύπους υλικών μέλιτος, συμπεριλαμβανομένου του πολυεστέρα, του βινυλικού εστέρα, του επωξικού και άλλων θερμοστεγόνων ρητίνων.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικές επιφάνειες μούχλας, όπως η υαλοπλαστική, η ανθρακική ίνα και τα μεταλλικά καλούπια.


4Εφαρμογή: Το φιλμ απελευθέρωσης PVA εφαρμόζεται συνήθως στην επιφάνεια του καλούπι πριν από τη διαδικασία τοποθέτησης ή έγχυσης.Χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με κερί απελευθέρωσης μούχλας για να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση από ένα σύνθετο μούχλαΜπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φραγμός σε εφαρμογές ανοιχτού κλίματος.


5. Διαλυτότητα στο νερό: Το φιλμ απελευθέρωσης PVA είναι υδατοδιαλυτό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να διαλυθεί στο νερό αφού το μέρος έχει στεγνώσει και απελευθερωθεί από το καλούπι.Αυτό επιτρέπει εύκολο καθαρισμό και αφαίρεση του φιλμ από την επιφάνεια του μούχλας.


6. Προστασία επιφάνειας: Εκτός από τις ιδιότητες απελευθέρωσης, η ταινία απελευθέρωσης PVA παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα για την επιφάνεια του μούχλας.ή μόλυνση κατά τη διάρκεια της κατάρτισης και της επεξεργασίας.


7. Χρόνος διατήρησης: Το φιλμ απελευθέρωσης PVA έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής και μπορεί να υποβαθμιστεί με την πάροδο του χρόνου όταν εκτίθεται σε υγρασία ή υψηλές θερμοκρασίες.μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και την υγρασία, και ακολουθήστε τις συστάσεις του κατασκευαστή σχετικά με τη διάρκεια ζωής και τις συνθήκες αποθήκευσης.


8. Σημειώσεις ασφάλειας: Κατά την εργασία με φιλμ αποδέσμευσης PVA, είναι σημαντικό να ακολουθούνται προφυλάξεις και κατευθυντήριες γραμμές ασφάλειας.διασφάλιση κατάλληλου εξαερισμού, και χειρισμός με προσοχή.


Η ταινία απελευθέρωσης PVA είναι μια δημοφιλής επιλογή στην κατασκευή σύνθετων υλικών λόγω των αποτελεσματικών ιδιοτήτων απελευθέρωσης και της ευκολίας χρήσης.Βοηθά στην απλούστευση της διαδικασίας απομόρφωσης και στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας των τελικών σύνθετων εξαρτημάτων.

 

 

Κύρια προδιαγραφές και παραμέτρους

 

Κατηγορία Παράμετρος Σημείωση
Δάχος 25 μm έως 45 μm  
Διάμετρο 1000 mm ~ 2200 mm  
Διάρκεια Κανονικό πρότυπο: 1000 μέτρα
Μέγιστο μήκος: 1500 m
Αναφέρεται σε προϊόντα με πάχος 40μm
Βάρος Περίπου 65 kg ανά ρολό Αναφέρεται σε προϊόντα με πάχος 40μm και μήκος 1200m
Χάρτινο σωλήνα 3 ίντσες  
Διαβίβαση 80°~90°(%)  
Μέγιστη αντοχή σε θερμοκρασία 170 oC-180 oC  
Θερμοκρασία διαλυτότητας στο νερό Τύπος κανονικής θερμοκρασίας Κάτω από θερμοκρασία εσωτερικού χώρου Η ταχύτητα διάλυσης είναι ανάλογη με τη θερμοκρασία του νερού.
Τύπος μέσης θερμοκρασίας Πάνω από 40oC
Τύπος υψηλής θερμοκρασίας Πάνω από 80oC
Αποδόσεις Παροχή 10 ~ 15 ημέρες μετά την παραγγελία ((κανονικό πρότυπο και ποσότητα)  

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8613776801668
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)