Να στείλετε μήνυμα

Η απελευθέρωση πλαστικό PVA φορμών υδροδιαλυτή συρρικνώνεται την ταινία περικαλυμμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: SGS, MSDS, TDS
Αριθμό μοντέλου: pva-005
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 ρολά
Τιμή: US $0.23-0.26/m
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο και παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 10-12 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 50.000 ㎡ την ημέρα
Πάχος: 25-45 microns Θερμοκρασία εργασίας: 170-180℃
Συσκευασία: χαρτοκιβώτιο, παλέτα Πλάτος: 1000-2000mm
μήκος: 500-1500μ Υλικό: PVOH (πολυβινυλικό οινόπνευμα)
Χρήση: ταινία κυκλοφορίας
Υψηλό φως:

Υδροδιαλυτός συρρικνωθείτε την ταινία περικαλυμμάτων

,

45microns PVA συρρικνώνονται την ταινία περικαλυμμάτων

,

ταινία απελευθέρωσης PVA φορμών 2000mm

Η ταινία αποτελείται από το νέο φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, PVA/PVOH (πολυβινυλικό οινόπνευμα), το οποίο είναι ένα υδροδιαλυτό, μη ρυπογόνο, και μη τοξικό πολυμερές υλικό. PVA/PVOH είναι διαλυτό στο νερό και μπορεί να βιοδιασπαστεί πλήρως στο νερό (H2O) και το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) στη φύση, κατά συνέπεια είναι ένα αληθινά φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.

 

Το υδροδιαλυτό υλικό που παράγεται με PVA/PVOH δεδομένου ότι η πρώτη ύλη έχει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών και είναι κατάλληλη για τη μεμβράνη/τις ταινίες/τις τσάντες στις διάφορες περιοχές, όπως: ιατρικές τσάντες υφάσματος αντι-μόλυνσης, τσάντες πλυντηρίων αντι-μόλυνσης, αντι-μόλυνση και αντιβακτηριακές τσάντες αποθήκευσης πλυντηρίων στον τομέα της ιατρικής και της υγείας υδροδιαλυτές μεμβράνη πηκτωμάτων πλυντηρίων/ταινίες, συντηρητικά περικαλύμματα για τα λαχανικά και φρούτα, τσάντες αποκομιδής για τα απόβλητα κατοικίδιων ζώων, τσάντες συσκευασίας για την αλιεία των δολωμάτων αρχειοθετημένη των καθημερινών καταναλωτικών αγαθών αντιλέηζερ μεμβράνη πλήρους καύσης κεντητικής υδροδιαλυτά/ταινία/ύφασμα, κενή ταινία εκτύπωσης μεταφοράς νερού κυρτής επιφάνειας ειδικός-διαμορφωμένη, τεχνητή μαρμάρινη/τεχνητή φόρμα άκρων/σιλικόνης που απελευθερώνουν την ταινία, συσκευάζοντας τις τσάντες για τις πρώτες ύλες φυτοφαρμάκων, τα απορρυπαντικά, τα απολυμαντικά, τα πετρέλαια, τις χρωστικές ουσίες, τις ορυκτές πρόσθετες ουσίες, τις πρόσθετες ουσίες τσιμέντου, και τις ταινίες σπόρου στον τομέα των βιομηχανικών λειτουργικών εφαρμογών.

 

Λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Η ταινία PVA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άριστο υλικό απελευθέρωσης για τον ακόρεστο πολυεστέρα, την εποξική ρητίνη, ή άλλα thermosetting μέρη ρητίνης. Έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  1. Η καλή εκτέλεση απελευθέρωσης, αυτό παράγει μόλις οποιαδήποτε κενά, το οποίο κερδίζει χρόνο στίλβωσης.
  2. Με την υψηλές ευελιξία και την ομαλότητα, η μεμβράνη/η ταινία PVOH μπορεί να εγκαταστήσει τη φόρμα καλύτερα, και η demolding ποιότητα είναι υψηλότερη.
  3. Καλή αντίσταση θερμότητας: η μεμβράνη/η ταινία μπορεί να θερμαθεί μέχρι 190 βαθμούς.
  4. Καλή μηχανική εκτέλεση: υψηλή εκτατή δύναμη και υψηλό σπάζοντας ποσοστό επιμήκυνσης.
  5. Κατάλληλος για τη συνεχή παραγωγή, υψηλή παράγοντας αποδοτικότητα.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

 

Η υδροδιαλυτή ταινία είναι ένας νέος τύπος του υλικού συσκευασίας προστασίας του περιβάλλοντος που υποβάλλεται σε επεξεργασία με την ειδική διαδικασία και μπορεί να υποβιβαστεί γρήγορα από τους φυσικούς παράγοντες (H2O), η υδροδιαλυτή ταινία μπορεί να μετουσιωθεί γρήγορα, να αποσυντεθεί και να υποβιβαστεί στις ενώσεις χαμηλός-στοιχείων μέσω της δράσης των φυσικών παραγόντων (H2O), και έχει τη λειτουργία της βελτίωσης του εδάφους. Η υδροδιαλυτή ταινία ανήκει σε έναν νέο τύπο των υλικών συσκευασίας προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Πλεονέκτημα:

 

1. Από την απόδοση, μη εύκολη να παραγάγει, μετά από να γδύσει τα κενά, εκτός από το χρόνο λείανσης.

 

2. Με έναν υψηλό βαθμό της μαλακότητας και της ομαλότητας, η ταινία PVOH μπορεί να κάνει μια πιό κατάλληλη φόρμα, ταινία της υψηλότερης ποιότητας.

 

3. Αντίσταση θερμότητας: μπορέστε να θερμάνετε μέχρι 190 βαθμό Γ.

 

4. Καλές μηχανικές ιδιότητες: εκτατή δύναμη, ποσοστό επιμήκυνσης.

 

5. Κατάλληλος για τη συνεχή παραγωγή, υψηλή αποδοτικότητα

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613776801668