Να στείλετε μήνυμα

Φύλλα διαλυτής σε νερό με απελευθέρωση μούχλας PVA, διαλυτή σε νερό με υψηλή θερμοκρασία PVA (1840mmx1000mx35um)

10 ρόλοι
MOQ
US $0.24-0.26 /m
τιμή
Φύλλα διαλυτής σε νερό με απελευθέρωση μούχλας PVA, διαλυτή σε νερό με υψηλή θερμοκρασία PVA (1840mmx1000mx35um)
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Material: Polyvinyl alcohol (PVA)
Width: 1000-2200 mm
Length: 500-1500 m
Thickness: 30-50 microns
Core: 3 inches, 6 inches
Packaging: Pallet, wooden case
Υψηλό φως:

κρύα υδροδιαλυτή ταινία

,

Υδροδιαλυτή ταινία

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: MSDS, SGS
Αριθμό μοντέλου: pva-005
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο και παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 10-12 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50.000 ㎡ την ημέρα
Περιγραφή προϊόντων

Η ταινία PVA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα είδος ταινίας απομόρφωσης με εξαιρετικές επιδόσεις κατά την κατασκευή εξαρτημάτων από ακόρεστο πολυεστέρα, εποξική ρητίνη ή άλλη θερμοανθεκτική ρητίνη.Η ταινία PVA έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην παραγωγή τεχνητού μαρμάρου απομόρφωσηςΣήμερα εξάγουμε κυρίως ταινία απομόρφωσης στην Κορέα, το Βιετνάμ, την Ιταλία και τον Καναδά.

 

Πληροφορίες για το προϊόν:

Η ταινία PVA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετικό υλικό αποδέσμευσης για ακόρεστο πολυεστέρα, εποξική ρητίνη ή άλλα θερμοανθεκτικά μέρη ρητίνης.Έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Καλή απόδοση απελευθέρωσης, σχεδόν δεν παράγει κενά, εξοικονομώντας χρόνο γυάλωσης.
  • Με υψηλή ευελιξία και ομαλότητα, η ταινία PVOH μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στο καλούπι και η ποιότητα απομόρφωσης είναι υψηλότερη.
  • Καλή αντοχή στη θερμότητα: η μεμβράνη/το φιλμ μπορεί να θερμαίνεται έως και 190 βαθμούς.
  • Καλές μηχανικές επιδόσεις: υψηλή αντοχή στη τράβηξη και υψηλή ταχύτητα ευχάριστης ρήξης.
  • Κατάλληλο για συνεχή παραγωγή, υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής.

Η ταινία απελευθέρωσης PVA (πολυβινυλική αλκοόλη) είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως στις διαδικασίες κατασκευής σύνθετων υλικών.

 

1Σκοπός: Το φιλμ αποδέσμευσης PVA χρησιμοποιείται κυρίως ως παράγοντας αποδέσμευσης και υλικό προστασίας επιφάνειας στο χύτευμα σύνθετων υλικών.αποτρέποντας την προσκόλληση του εξαρτήματος στο καλούπι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στεγνώσεως.


2Ιδιότητες αποδέσμευσης: Το φιλμ αποδέσμευσης PVA έχει εξαιρετικές ιδιότητες αποδέσμευσης, επιτρέποντας την εύκολη αφαίρεση του επεξεργασμένου σύνθετου μέρους από το καλούπι χωρίς να προκαλεί βλάβη ή να αφήνει υπολείμματα.Βοηθά στην επίτευξη μιας ομαλής και υψηλής ποιότητας επιφάνειας στο σύνθετο μέρος.


3. Συμβατότητα: Το φιλμ απελευθέρωσης PVA είναι συμβατό με διάφορους τύπους υλικών μέλιτος, συμπεριλαμβανομένου του πολυεστέρα, του βινυλικού εστέρα, του επωξικού και άλλων θερμοστεγόνων ρητίνων.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικές επιφάνειες μούχλας, όπως η υαλοπλαστική, η ανθρακική ίνα και τα μεταλλικά καλούπια.


4Εφαρμογή: Το φιλμ απελευθέρωσης PVA εφαρμόζεται συνήθως στην επιφάνεια του καλούπι πριν από τη διαδικασία τοποθέτησης ή έγχυσης.Χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με κερί απελευθέρωσης μούχλας για να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση από ένα σύνθετο μούχλαΜπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φραγμός σε εφαρμογές ανοιχτού κλίματος.


5. Διαλυτότητα στο νερό: Το φιλμ απελευθέρωσης PVA είναι υδατοδιαλυτό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να διαλυθεί στο νερό αφού το μέρος έχει στεγνώσει και απελευθερωθεί από το καλούπι.Αυτό επιτρέπει εύκολο καθαρισμό και αφαίρεση του φιλμ από την επιφάνεια του μούχλας.

.
Η ταινία απελευθέρωσης PVA είναι μια δημοφιλής επιλογή στην κατασκευή σύνθετων υλικών λόγω των αποτελεσματικών ιδιοτήτων απελευθέρωσης και της ευκολίας χρήσης.Βοηθά στην απλούστευση της διαδικασίας απομόρφωσης και στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας των τελικών σύνθετων εξαρτημάτων.

 

Τεχνική ημερομηνία υδατοδιαλυτής ταινίας:

Φύλλα διαλυτής σε νερό με απελευθέρωση μούχλας PVA, διαλυτή σε νερό με υψηλή θερμοκρασία PVA (1840mmx1000mx35um) 0

 

 

 

 

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8613776801668
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)