Αποδοτική ταινία σπόρου PVA υδροδιαλυτή, Dissolvable πλαστική ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: SGS,MSDS
Αριθμό μοντέλου: pva-006
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US $5.4/piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 7-10 εργάσιμες ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs ανά ημέρα
Υλικό: PVA Πάχος: 20microns
Πλάτος: 1825mm Μήκος: 1000-1500M
εφαρμογή: γεωργία Χρώμα: διαφανής
Υψηλό φως:

πολυβινυλικά αλκολούχα προϊόντα

,

ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος

Πολυβινυλικού οινοπνεύματος dissolvable ταινία σπόρου πλαστικών ταινιών υδροδιαλυτή

 

 

Προδιαγραφή:

 

1. Μέγεθος

Ταινία ρόλων

Πάχος (µm) 25,35,45,75

Πλάτος (χιλ.) ≤1000

Μήκος (μ) 100~1000

Το πάχος, πλάτος της ταινίας μπορεί να παραχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη εάν η ποσότητα διαταγής περισσότερα από 10000 μέτρα.

2. Εμφάνιση: καθαρίστε, αποτύπωση σε ανάγλυφο.

 

Εφαρμογή:

 

Συγκομιδή που φυτεύει (ταινία σπόρου): περικάλυμμα επάνω οι σπόροι σε τακτά χρονικά διαστήματα και έπειτα θαμμένος στο έδαφος, που σώζει τον πολύτιμο σπόρο, που εξαλείφει την περιττή εργασία Τόσο εύκολος να φυτεψει τις συγκομιδές….

Οι ταινίες σπόρου κάνουν τους φυτεύοντας και χωρίζοντας κατά διαστήματα σπόρους τόσο εύκολους. Ακριβώς ξετυλίξτε τις ταινίες furrows ή τα εμπορευματοκιβώτιά σας και θα έχετε χωρίσει κατά διαστήματα τέλεια τους σπόρους κάθε φορά που χωρίς την ανάγκη να λεπτύνετε ή.

 

Μείωση του σπόρου αποβλήτων, πολύ που βελτιώνει το ποσοστό βλάστησης σπόρου της τακτοποιημένης, αποδοτικής αποταμίευσης εργασίας. Με τη χρησιμοποίηση της ταινίας σπόρου, η απλή λειτουργία, που φυτεύεται, χρειάζεται λιγότερους ανθρώπους, οικονομική αποδοτικότητα αύξησης .and. Η υγρασία, οι θρεπτικές ουσίες, και το φως εγκαταστάσεων έχουν προστεθεί ακόμη και, ενίσχυσε πολύ την οικονομική αξία μιας συγκομιδής. Η τεχνολογία ταινιών σπόρου είναι ένα πρότυπο της υψηλής παραγωγής και της υψηλής αποδοτικότητας. Κατάλληλος για το βαμβάκι, το κρεμμύδι, το καρότο, burdock, το κουνουπίδι, το σπανάκι, κ.λπ.

 

Οι σπόροι μπορούν επίσης να περιβληθούν equidistantly με τις λουρίδες, τα φύλλα ή μορφή μητρών χρησιμοποιώντας την υδρόφιλη ταινία ή τα σύνθετά τους για την παράδοση των σπόρων στο σώμα του χώματος. Αυτό το προϊόν της παράδοσης των σπόρων αποτρέπει τους σπόρους για να πέσει παραστρατημένο ή να ελαχιστοποιήσει την απώλεια των σπόρων που βρίσκεται στις σκιασμένες ή περιοχές μη-βλάστησης. Αυτό βοηθά στην παραγωγή της βέλτιστης χρησιμοποίησης της συνολικής έκτασης του σώματος του χώματος/και της βελτιστοποίησης των σπόρων.

 

Η εφαρμογή της ταινίας με σκοπό την ενσωμάτωση ή να περιβάλει των σπόρων ενισχύει την ταχύτητα της βλάστησης πέρα από άλλο υπάρχον σύστημα παράδοσης σπόρου. Η συσκευασία σπόρου εξασφαλίζει σπορά ακρίβειας με τη λιγότερη προσπάθεια και τα λιγότερα απόβλητα των σπόρων. Το κανονικό πότισμα διαλύει την υδροδιαλυτή ταινία και εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφες βάθος και μια γραμμή. Οι σπόροι που φυτεύονται χρησιμοποιώντας αυτήν την μέθοδο αποτρέπουν τους σπόρους από να φυσούν μακριά από τον αέρα, που τρώεται από τα ζώα και κρατούν την υγρασία άθικτη στο χώμα. Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί επιπλέον με τα υλικά υγροσκοπικών διαθέσιμα στην αγορά για να εξασφαλίσει ότι το ποσοστό βλάστησης των σπόρων ανά αγρόκτημα βελτιώνεται κατά τη διάρκεια της ξηρασίας ή μιας λιγότερης εποχής βροχοπτώσεων.

 

Περιγραφή προϊόντων

Με τη βοήθεια των εμπειρογνωμόνων μας, προσφέρουμε μια κλίμακα των υδροδιαλυτών ταινιών σπόρων. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται μαζί με τις υδροδιαλυτές ταινίες PVA για να συσκευάσουν τους σπόρους στην ταινία-μορφή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όταν οι προσφερθείσες ταινίες θάβονται στη γη, βλασταίνουν στα τακτά χρονικά διαστήματα που οδηγεί στη διάσωση της εργασίας του κατώτερου. Οι προσφερθείσες ταινίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απλοποιήσουν την εργασία με την κατασκευή των σπόρων του χορτοτάπητα και των λουλουδιών να εμμείνουν στην υδροδιαλυτή ταινία PVA και έπειτα την παραγωγή τους στο φύλλο.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Αποτρέψτε τους σπόρους από να φυσεί μακριά από τον αέρα και κατανάλωση από τα ζώα
  • Κρατήστε την υγρασία στην άμμο
  • Υψηλό δάκρυ ανθεκτικό.

 

FAQ:

 

(1) πόσο καιρό είναι η χρονική ανοχή;
Κανονικά μέσα σε 15-20 ημέρες μετά από την κατάθεση λαμβανόμενη.
(2) πώς να ελέγξει την ποιότητά σας;
Ένα πλήρες σύστημα ποιοτικής εγγύησης: IQC→FAS &Self που ελέγχει για κάθε παράγοντας πρόοδο →OQC.
(3) πώς να εγγυηθεί την ακριβή αποστολή για τη διαταγή μου;
Δίνουμε προτεραιότητα στις διαταγές εξαγωγής και συνεχίζουμε την πρόοδο από την παραγωγή στην παράδοση.

 

Αποδοτική ταινία σπόρου PVA υδροδιαλυτή, Dissolvable πλαστική ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος 0Αποδοτική ταινία σπόρου PVA υδροδιαλυτή, Dissolvable πλαστική ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613776801668

WhatsApp : +8613776801668