κρύα υδροδιαλυτή ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος 160cm για την κεντητική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: MSDS, FDA
Αριθμό μοντέλου: pva-006
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 Κυλίνδρους
Τιμή: $0.15-$0.28 / Yard
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 12-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 600 ρόλοι ανά ημέρα
Υλικό: Ίνα 100% PVA (πολυβινυλικό οινόπνευμα) πλάτος: 160cm/63inch ή 100cm/39.4inch
Πάχος: 25-40 μικρό μήκος: 70-200 ναυπηγείο
Θερμοκρασία ύδατος: 20 βαθμοί Τύπος επεξεργασίας: Ρίψη, που φυσιέται
Σκληρότητα: Μαλακός Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Υδροδιαλυτός
Υψηλό φως:

Υδροδιαλυτή ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος

,

υδροδιαλυτή ταινία 160cm

,

Κρύος υδροδιαλυτός σταθεροποιητής

Τύπος προϊόντων: 20C κρύα υδροδιαλυτή ταινία PVA για την κεντητική
Υλικό: Ίνα 100% PVA (πολυβινυλικό οινόπνευμα)
Τεχνικές: Φύσηγμα, ρίψη
Χρώμα: Διαφανής
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Φιλικός προς το περιβάλλον, υδροδιαλυτός, άλλος
Πάχος: 25-40 μικρό
Πλάτος: Κανονικά 160cm (63inch) ή 100cm (39.4inch)
Θερμοκρασία ύδατος: 20°C

 

Υδροδιαλυτή ταινία PVA

 

Είμαστε κύριοι κατασκευαστής και εξαγωγέας των υδροδιαλυτών ταινιών. Αυτοί είναι διαθέσιμοι στα καινοτόμες σχέδια, το σχέδιο και τις μορφές. Η υδροδιαλυτή ταινία PVOH γίνεται από τα υδροδιαλυτά πολυμερή σώματα, που έχουν την εμφάνιση μιας κοινής πλαστικής ταινίας. Έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό εντελώς να διαλύσει στο νερό στη θερμοκρασία δωματίου. Η διαλυμένη ταινία εξαφανίζεται στο νερό όπως τη ζάχαρη ή τον καφέ και τα συστατικά της ταινίας αλλάζουν την εμφάνισή τους αλλά παραμένουν παρόντα ως διαλυμένα στερεά στο νερό.

 

Με την ταινία PVOH είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια προσωρινή υποστήριξη που ενεργεί ως σταθεροποιητής για να κάνει τα προϊόντα κεντητικής με τη γρήγορη, εύκολη υποστηρίζοντας αφαίρεση. Η εύκολη, συνολική αφαίρεση που χρησιμοποιεί ακριβώς το νερό έχει οδηγήσει πολλές εταιρίες για να προτιμήσει αυτόν τον τύπο προϊόντος από την παραδοσιακότερη υποστήριξη εγγράφου.

 

 

Το πλεονέκτημα και τα χαρακτηριστικά:

 

1. Η καλή δύναμη μπορεί να ικανοποιήσει τις τεχνολογικές απαιτήσεις όλων των ειδών κεντητικής

 

 

 

2. Η ελαστικότητα της κρύας υδροδιαλυτής ταινίας είναι μικρή, οι βελόνες γραμμή σπασιμάτων όταν κεντητική μηχανών

 

 

 

3. Προστασία του περιβάλλοντος, μη τοξικός, μη ρυπαντική, αποκλείοντας τη φορμαλδεΰδη, καμία παρενέργεια

 

 

 

4. Η κανονική επεξεργασία διάλυσης νερού θερμοκρασίας, ύφασμα και κεντά τα νήματα δεν είναι εύκολη να αλλάξει το χρώμα ή να εξασθενίσει.

 

 

 

 

 

κρύα υδροδιαλυτή ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος 160cm για την κεντητική 0

 

 

 

 

 

 

Εφαρμογές των ταινιών PVA:
- Κεντητική
Παραδοσιακά, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν nn το υφαμένο ύφασμα στην κεντητική, αλλά μπορούν να οδηγήσουν στα απόβλητα και να εξασθενίσουν στο χρώμα πλένοντας.
Αλλά χρησιμοποιώντας την ταινία PVA, μπορεί να λυθεί από το κρύο νερό, έτσι μπορείτε να πλύνετε μακριά την ταινία χωρίς καταστροφή των ενδυμάτων. Και πραγματοποιείται των μη υφαμένων υφασμάτων δεδομένου ότι μπορεί να αποφύγει την παραμόρφωση και την εξασθένιση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε υψηλής θερμοκρασίας.


- Απελευθέρωση φορμών
Η ταινία PVA μπορεί να αντέξει 220, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άριστη φόρμα απελευθερώνοντας τον πράκτορα όταν κατασκευάζονται τα μέρη με τον ακόρεστο πολυεστέρα, τη ρητίνη εποξειδίου ή άλλη thermosetting ρητίνη.


- Εκτύπωση μεταφοράς νερού
Η εκτύπωση μεταφοράς ισχύει για μια ευρεία ποικιλία των υλικών συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού, του πλαστικού, του μετάλλου, του ξύλου, της πορσελάνης και άλλης ειδικής επιφάνειας. Η ταινία PVA χρησιμοποιείται συχνά στα unregular αντικείμενα όταν είναι ανάγκη να τυπώσει.


- Τσάντα PVA
1) Συσκευασία της τσάντας πλυντηρίων ελέγχου μόλυνσης
Με το χαρακτηριστικό φ φιλικό προς το περιβάλλον, τη διαλυτότητα νερού, και την υψηλή αντίσταση, μπορεί να αποφύγει τον κίνδυνο της μόλυνσης και διαγώνιας μόλυνσης για το προσωπικό και το προσωπικό πλυντηρίων με τη χρησιμοποίηση της τσάντας PVA. Και οι τσάντες δεν χρειάζονται να αντιμετωπιστούν έως ότου το πλύσιμο είναι πλήρες.
2) Συσκευασία ενδυμάτων
Η τσάντα PVA είναι ιδιαίτερα διαφανής και λαμπερή αντιστατική, και είναι ένα καλό εμπόδιο στον αέρα, ότι μπορεί χρησιμοποιημένος για τη συσκευασία προκειμένου να κρατηθεί το άζωτο από τη μετατροπή των ενδυμάτων σε κίτρινο.
3) Συσκευασία τροφίμων
Έχει το καλό εμπόδιο αέρα και την αντίσταση στο πετρέλαιο, και τα τρόφιμα κονσερβών σύννεφων για να αποφύγει τη σκόνη και στατικός
4) Χρήση γεωργίας
Οι σπόροι συσκευάζονται στη μορφή ταινιών σε τακτά χρονικά διαστήματα χρησιμοποιώντας την υδροδιαλυτή ταινία PVA. Μπορεί όχι μόνο να αποτρέψει τους σπόρους από να φυσεί μακριά από τον αέρα καιφαγωμένα τα ?αγωμένα ζώα Bu, και μπορεί επίσης υγρασία keeo στην άμμο.
5) Χημική συσκευασία
Η χημική ουσία έχει συνήθως το πρόβλημα της υψηλής συγκέντρωσης και της υπερβολικής τοξικότητας, και βλάπτει στον άνθρωπο. Με τη χρησιμοποίηση της τσάντας PVA, coning μόλυνσης από αυτό το είδος υλικού μπορεί να είναι μειώνει πολύ.
Χρησιμοποιεί πάντα στη δόση τη συσκευασία, μπορεί να κρατήσει το συστατικό ως μυστικό.
6) Τσάντα αποβλήτων σκυλιών
Με τη χρησιμοποίηση της τσάντας PVA στα απόβλητα σκυλιών, οι άνθρωποι πρέπει ακριβώς να παρεμβάλουν το χέρι του στην τσάντα και να πάρουν τα απόβλητα κατοικίδιων ζώων, το nuptum η τσάντα και να απορρίψουν την τσάντα στα toilers ή τις ξεπλένοντας συσκευές. Επειδή η τσάντα PVA μπορεί να είναι flushable στις τουαλέτες και τις ξεπλένοντας συσκευές.
7) Αλιεία της τσάντας για την αλιεία
Η τσάντα PVA είναι πολύ δημοφιλής για τον κυπρίνο αλιεύοντας και είναι επίσης ιδανική για τις καταστάσεις αλιείας μακροχρόνιας σειράς και βαθιά νερών.

 

 

 

 

κρύα υδροδιαλυτή ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος 160cm για την κεντητική 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

κρύα υδροδιαλυτή ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος 160cm για την κεντητική 2

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613776801668

WhatsApp : +8613776801668