υδροδιαλυτή ταινία απελευθέρωσης 40um PVA, υψηλής αντοχής μαρμάρινη Dissolvable ταινία απελευθέρωσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CLLZY
Πιστοποίηση: SGS, MSDS
Αριθμό μοντέλου: pva-005
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 ρόλοι
Τιμή: US $0.33-0.36/m
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο και παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 10-12 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50000㎡ ανά ημέρα
Πάχος: 25-45 microns Θερμοκρασία εργασίας: 170-180℃
Συσκευασία: χαρτοκιβώτιο, παλέτα Πλάτος: 10002000mm
Μήκος: 500-1500μ Υλικό: PVOH (πολυβινυλική αλκοόλη)
Χρήση: ταινία κυκλοφορίας
Υψηλό φως:

κρύα υδροδιαλυτή ταινία

,

ταινία πολυβινυλικού οινοπνεύματος

Η μεμβράνη/η ταινία αποτελείται από το νέο φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, PVA/PVOH (πολυβινυλικό οινόπνευμα), το οποίο είναι ένα υδροδιαλυτό, μη ρυπογόνο, και μη τοξικό πολυμερές υλικό. PVA/PVOH είναι διαλυτό στο νερό και μπορεί να βιοδιασπαστεί πλήρως στο νερό (H2O) και το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) στη φύση, κατά συνέπεια είναι ένα αληθινά φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.

 

Το υδροδιαλυτό υλικό που παράγεται με PVA/PVOH δεδομένου ότι η πρώτη ύλη έχει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών και είναι κατάλληλη για τη μεμβράνη/τις ταινίες/τις τσάντες στις διάφορες περιοχές, όπως: ιατρικές τσάντες υφάσματος αντι-μόλυνσης, τσάντες πλυντηρίων αντι-μόλυνσης, αντι-μόλυνση και αντιβακτηριακές τσάντες αποθήκευσης πλυντηρίων στον τομέα της ιατρικής και της υγείας υδροδιαλυτές μεμβράνη πηκτωμάτων πλυντηρίων/ταινίες, συντηρητικά περικαλύμματα για τα λαχανικά και φρούτα, τσάντες αποκομιδής για τα απόβλητα κατοικίδιων ζώων, τσάντες συσκευασίας για την αλιεία των δολωμάτων αρχειοθετημένη των καθημερινών καταναλωτικών αγαθών αντιλέηζερ μεμβράνη πλήρους καύσης κεντητικής υδροδιαλυτά/ταινία/ύφασμα, κενή ταινία εκτύπωσης μεταφοράς νερού κυρτής επιφάνειας ειδικός-διαμορφωμένη, τεχνητή μαρμάρινη/τεχνητή φόρμα άκρων/σιλικόνης που απελευθερώνουν την ταινία, συσκευάζοντας τις τσάντες για τις πρώτες ύλες φυτοφαρμάκων, τα απορρυπαντικά, τα απολυμαντικά, τα πετρέλαια, τις χρωστικές ουσίες, τις ορυκτές πρόσθετες ουσίες, τις πρόσθετες ουσίες τσιμέντου, και τις ταινίες σπόρου στον τομέα των βιομηχανικών λειτουργικών εφαρμογών.

 

Δεδομένου ότι η ταινία pva είναι χωρισμένη εύκολα από το υδροφοβικό πλαστικό και απελευθερωμένη εξίσου εύκολα από τα διάφορα οργανικά υλικά που έχουν λίγη πολικότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ταινία απελευθέρωσης φορμών για την ακόρεστη εποξική ρητίνη πολυεστέρα ή άλλη thermosetting ρητίνη. Η ταινία PVA διαμορφώνει ένα εμπόδιο μεταξύ των μερών και των επιφανειών φορμών που θεραπεύουν ακόμα. Είναι επίσης ανθεκτικό στους διαλύτες και όμως είναι υδροδιαλυτό.
 
 

Κύριες προδιαγραφή και παράμετροι

Κατηγορία Παράμετρος Παρατήρηση
Πάχος 25μm~45μm  
Πλάτος 1000mm~2000mm  
Μήκος Κανονικά πρότυπα: 1000m
Ανώτατο μήκος: 1500m
Αναφερθείτε στα προϊόντα με το πάχος 40μm
Βάρος Γύρω από 65kg ανά ρόλο Αναφερθείτε στα προϊόντα με το πάχος 40μm και το μήκος 1200m
Σωλήνας εγγράφου 3 ίντσες  
Μετάδοση 80°~90° (%)  
Μέγιστη αντοχή θερμοκρασίας 170ºC-180ºC  
Υδροδιαλυτή θερμοκρασία Κανονικός Temp τύπος Κάτω από την εσωτερική θερμοκρασία Το ποσοστό λύσης είναι ανάλογο με τη θερμοκρασία ύδατος.
Μέσος Temp τύπος Άνω των 40ºC
Υψηλής θερμοκρασίας τύπος Άνω των 80ºC
Παραγωγή Παράδοση 7~10 ημέρες μετά από διαταγμένος (κανονικές πρότυπα και ποσότητα)  

 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613776801668

WhatsApp : +8613776801668